Épített terek

Kiállítások, múzeumi terek megvalósítása: tervezéstől a felépítésen át az interaktív applikációk fejlesztéséig vállaljuk kiállítások teljeskörű megvalósítását és menedzselését. Készítettünk emeletes épületszárnyat, múzeumi kávézót és előadótermet. Részt vettünk látványraktárt is tartalmazó tudományos bázis kialakításában, valamint műemléképület és múzeum teljes felújításában. E projekt magában foglalta múzeumbolt, reprezentatív kávézó és innovatív kiállítási terek megvalósítását.
Történelmi belső terek megalkotása: a régészeti parkokon és kiállítási tereken kívül is alkalmazzuk a múlt ismeretén alapuló szaktudásunkat. Filmekhez és előadásokhoz szakembereink vezetésével készítünk korhű épületrészeket, és berendezési tárgyakat.

[dss_video_lightbox video=”https://vimeo.com/517062753″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][/dss_video_lightbox]

Épített terek

Kiállítások, régészeti parkok és belső terek berendezéséhez, valamint múzeumboltok számára készítünk hiteles másolatokat. Vakok és gyengénlátók számára is alkotunk tapintható utánzatokat: például kerámiaedényeket, bronzkori kardokat, lándzsacsúcsokat, sarlót, és egyéb vaseszközöket, kartekercseket, karpereceket, avar szíjvéget, csatokat, római, kelta és gót fibulákat, érmeket.

További
szakterületek

Kapcsolat

Árajánlatkéréshez kérjük adja meg a lent kért adatokat, és kattintson az
Ajánlatkérés küldése gombra.

Közösségi média

Kövessen minket közösségi felületeinken!

Facebook

Instagram

Youtube

Linkedin