Cégünk az építőipari tevékenységekhez kapcsolódó konténerigények kielégítése mellett a legnagyobb magyarországi konténerforgalmazó cégek megbízható együttműködő partnere. Komplex és egyedi megoldásokkal hatékonyan ​​támogatjuk ügyfeleinket építőipari, ipari, kereskedelmi, rendezvényszervezési tevékenységük során, illetve a lakossági felhasználás területén.

Konténertípusaink

Irodakonténerek, operatív konténerek, lakókonténerek több méretben, raktárkonténerek, 16 egységes WC-konténerek, 14 egységes zuhanyzókonténerek, kombinált tusolóval és WC-vel ellátott szaniterkonténerek, dushmodulok.

Tervezéstől a bontásig

Vállaljuk a konténerek tervezését, gyártását, átalakítását, szállítását, összeszerelését, telepítését, beleértve a víz, szennyvíz és villamosenergia bekötését, továbbá az üzemeltetési és bontási feladatok ellátását.

Minőségbiztosítás

ISO 9001:2015 minőségügyi irányítási rendszerünk garantálja a folyamatos magas színvonalú szolgáltatást. Emellett cégünk felelősségbiztosítással is rendelkezik.

Egyedi konténergyártás

Egyedi belső kialakítással, akár több száz négyzetméternyi összenyitott üzletterülettel, fűtéssel, egyedi világítási megoldásokkal vagy többszintes, belső lépcsőházzal ellátott, akár üvegpanorámás és vállalati színekkel megjelenő konténerek gyártása, ideiglenes valamint hosszú távú kialakítása és telepítése.

Konténer felújítás és átalakítás

Tevékenységük közé tartozik iroda- és szaniterkonténerek teljeskörű felújítása, amely tartalmazza a padló és a borítás cseréjét, oldalfal- és mennyezetburkolat-cserét. Emellett szükség szerint a belső váz javítását, az elektromos rendszer ellenőrzését, esetleges cseréjét.

Szaniterkonténerek esetén pedig vállaljuk a teljes víz- és csatornarendszerek, valamint szerelvények javítását, vagy cseréjét. Továbbá a külső burkolat és váz javítását és teljes festését korszerű, időtálló, környezetbarát festék felhasználásával.

Telepítés, üzemeltetés, bontás

Akár egy mezőn is képesek vagyunk 3 nap alatt 10.000 fő részére teljes infrastruktúrával – a villanytól a vízen és a csatornán át az utak, a világítás és a fűtés biztosításig – szinte egy “várost” felépíteni.

Konténerszállítás és logisztika

Gépjármű- és nehézgépparkunk minden helyzetre felkészült, szállítóeszközeink segítségével pedig az anyagmozgatás költséghatékonyan és gyorsan megszervezhető. Kompakt rakodógépünk, illetve terepes, tolóoszlopos homlokrakodóink kitűnően alkalmazhatóak minden helyzetben.

További szakterületek